Background Image

Nieuws

Home  /  Nieuws

Geweldige lancering nieuwe single Sani van Mullem.

De nieuwe single van Sani van Mullem wordt goed opgepakt door de Radio en TV Zenders in Nederland en België. 

Sani-van-Mullem-Kom-maar-bij-mij

Zanger Sani van Mullen uit Helmond, die geen vreemde eend in de muziek is, ook al zegt de naam Sani van Mullen bij het grote publiek nog niet heel erg veel, als men de naam Rosenbergs van het Rosenbergtrio laat vallen dan gaan de puzzelstukken passen en weet iedereen over welke beroemdheid men het heeft die als contrabasspeler al de hele wereld over is geweest om het publiek van zijn muziek te laten genieten. In 2013 heeft Sani de schoenen van soloartiest aangetrokken en weet eindelijk wat de muziek met hem doet als soloartiest, Zonder muziek voelt Sani zich een vis op het droge. Sani vind de tijd dan ook rijp om de vleugels verder te spreiden als soloartiest en lanceert met volle trots de nieuwe singel “kom maar bij mij”. Deze zwoele enerverende verrassende singel met een pakkende en dansbare beat heeft de media hoge verwachtingen van en zal nog vaak langs komen deze lente en zomer bij de gerenommeerde stations.

===================================================================================

Cd Presentatie Sani van Mullem.

Sani van Mullem die in Febr met zijn nieuwe single Kom Maar Bij Mij zal uitkomen,heeft een mooie line-up tijdens zijn cd presentatie bij Zaal Adelaars in Helmond.Meewerkende artiesten zijn: Dean Saunders – Ferry de Lits – Mario Mulder – Frank Verkooijen – Rudy Wagner – Martien Wagner – Mike Peterson die ook Sani zijn nieuwe single zal uitreiken. Ook komt er een bekende Amsterdammer als Mystery guest een optreden verzorgen. De presentatie zal worden gedaan door Ivo Franklin.

De gehele avond wordt verzorgd door Mayloo Evenementen.

Poster CD Presentatie (Facebook en Website

——————————————————————————————————————–

 Sani van Mullem is in de studio van Dj Galaga druk bezig met het opnemen van zijn nieuwe single.

Medio Febr zal deze zijn release kennen.  De gipsy invloeden zullen er in terug te horen zijn door het gitaarwerk wat Sani zelf ingespeeld heeft. Binnenkort zal Sani ook de clip gaan opnemen. Het nummer is geschreven door Marian Mayloo die voor veel artiesten teksten geschreven heeft. Einde febr begin Maart zal de cd presentatie zijn van zijn nieuwe single, waar mede vele grote namen zullen op het podium staan.